Kvällsöppet med middag fredag och lördag

Även under hösten 2017 erbjuder vi middagar på fredag- och lördagkvällar mot bordsreservation i stämningsfulla Gunnebo Kaffehus och Krog. Specialkomponerade ekologiska menyer utifrån säsongens utbud, utvalda viner och intim miljö där du får träffa våra kockar.

Serveras under perioden 22 september-18 november.

Nytt för i höst är att vi börjar med fasta menyer, en stor och en liten. Inför varje kväll görs det i ordning en meny bestående av sex rätter baserade på grönsaker med inslag av skaldjur, fisk och kött. Utav dessa sex rätter väljer köket därefter ut tre rätter som blir den lilla menyn.

Sexrätters fast meny 600 kr

Trerätters fast meny 425 kr

I vår kretsloppsgastronomi arbetar vi med utgångspunkt i vad som växer på Gunnebo. Vid dessa middagar serveras en ekologisk och säsongsbaserad meny. Upplev lugnet på Gunnebo kvällstid. Begränsat antal platser.

Utsedd till Årets restaurang 2016 enligt Metro.
Metros matkritiker Carl Reinholdtzon Belfrage: ”Gunnebo är något helt unikt och maten är därefter – sublim.” Läs hela recensionen här (öppnas i eget fönster).

bordsreservation

Tel. 031-334 16 00, kontakt@gunneboslott.se
Bokningen har öppet helgfria vardagar kl 09-16

Få vårt nyhetsbrev