Kvällsöppet

Ingen vecka är den andra lik, skiftar det i naturen gör det också det på tallriken. Fira vårens ankomst med en grönskande femrättersmeny i genuin 1700-talsmiljö! Välkomna att boka bord i vår. Välkomna till oss den 16-17 april, 30 april och 1 maj.

Femrättersmeny med vårens råvaror


Under fredags- och lördagskvällar i vår och sommar serverar vi kvällsmiddag i Gunnebo Kaffehus och Krog. Som alltid är det säsongens och platsens unika råvaror som är i fokus.

Inför varje tillfälle dyker vi in i köksträdgårdens och naturens skafferi och skapar en meny utifrån det bästa som veckan har att erbjuda.  Ingen vecka är den andra lik, skiftar det i naturen gör det också det på tallriken, och saknar vi något från det färska utbudet söker vi bland årets konservering!

I Kaffehuset använder vi så rena råvaror som möjligt, vår restaurang innehar den högsta KRAV-certifieringen vilket innebär att nästintill all mat vi serverar är ekologisk. Och äter du naturligt producerad mat, vill du säkert även dricka naturliga viner?  Till menyn serveras därför endast viner utan onödiga tillsatser.

Kvällsöppet i Kaffehuset är ett unikt tillfälle för kockarna att, i lugn och ro, möta gästen med förhoppningar om inspirerande samtal kring mat och dryck. Vi ser fram emot att möta er!

5-rätters: 600 kr
Vinmeny: 400 kr