fbpx

Middag och Fest

Välkommen till Gunnebo för födelsedagsfirande, examensfirande eller annan högtidsdag. Med den klassiska arkitekturen, de formklippta trädgårdarna och tankar kring ekologi och hållbarhet skapas ramen kring er tillställning. Hela anläggningen är KRAV-märkt och innehar högsta certifieringen. Alla Gunnebos råvaror är ekologiska och i mesta möjliga mån använder vi oss av våra egna djur och grödor. Gunnebos trädgårdsmästare står för säsongens blomsterdekorationer. Vi står således för hela upplevelsen, från mottagande till mat, tårta och dryck och hjälper dig att skapa en minnesvärd upplevelse.

Gästerna serveras en säsongsbaserad ekologisk middag tillagad i vår egna restaurang. Vi låter grönsakerna vara huvudinslaget medan fisk och kött kompletterar rätterna. Välj mellan två- eller trerättersmeny. Middagar arrangeras för sällskap om minst 15 och max 65 gäster.

Middagslokaler


Slå er ner vid ett bord som varsamt dukats med vita linnedukar och servetter. Trädgårdsmästaren dekorerar borden med blommor från köksträdgårdarna och levande ljus. Vill ni sätta er egna prägel på dukningen får ni gärna ge oss dekorationen dagen innan. Efter middagen ordnar vi gärna med bar och dansgolv fram till kl. 01.

Tjänstefolksbostaden Kaffehus och Krog
I Kaffehus och Krog finns två rum; Stora hönshuset och Lilla hönshuset. Stora hönshuset är ett luftigt rum med en vacker smideskrona i taket. Lilla hönshuset ligger intill och tillsammans med Stora hönshuset ger det plats för 55 gäster.

Vagnboden
För större sällskap mellan 55- 70 personer hålls middagen i Vagnboden, södra flygelbyggnaden, som är en stor ljus trälokal med sju meter upp till tak och vacker utsikt mot slottet.

Det lilla extra


Lär känna platsen dit ni bjudit in era gäster; kombinera middagen med en guidad rundtur i slottet eller trädgårdarna. Vi har även flera vackra platser på Gunnebo som lämpar sig för välkomstmingel.

Få vårt nyhetsbrev

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok