fbpx

Mjölksyra grönsaker

22 oktober 2020 | 18:00 – 21:00

BOKA PLATS   till mjölksyra grönsaker

Vad är fermenterad mat? En workshop där vår kock tar oss igenom vad fermenterad mat är och vad som händer. Vi börjar med en teoretisk genomgång om att mjölksyra grönsaker och sedan avslutar vi med att göra två egna mjölksyrade produkter som sedan får följa med hem för att avnjutas när de blivit klara.

Pris: 795 kr per person
Fika: Fralla på drivhusbröd med säsongens grönsaker och Wrångebäcksost, kaffe/te och kaka från vårt bageri
Information: 
Samling utanför Vagnboden kl. 18. Antalet deltagare är begränsat till högst 18 personer. Arbetsytor placeras med avstånd och handsprit finns utplacerat i lokalen


Välkommen till en levande 1700-talsmiljö med hantverket i centrum.

På året-runt-öppna Gunnebo kan du först avnjuta en god lunch och därefter kaffebröd från det prisade och KRAV- certifierade bageriet. Lyssna till historier om familjen Hall och lär dig även om biologisk mångfald under en trädgårdsvisning. Kavla upp ärmarna och baka surdegsbröd med en av våra bagare, njut av kammarmusikfestivalens toner i slottssalongen, lyssna till spännande föreläsningar om gångna tider eller handla lokalproducerat hantverk på våra årliga marknader men också i vår slottsbutik. Här finns också unika 1700-talslokaler för bröllop, konferens och högtider. Vi erbjuder en plats full av kunskap men även naturupplevelser och inspiration. Titta vidare för mer information på vår hemsida

När

  • Datum: 22 oktober 2020
  • Tid: 18:00 - 21:00

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok