Bonden, brödet och smakens ekologi
Är det verkligen farligt att äta gluten? Hur ser matens koppling till jorden och jordens hälsa ut? Och hur odlas det goda och näringsrika brödet? Allt detta och lite till reder experterna ut under en fullspäckad eftermiddag.
Program
Matens koppling till Jorden och jordens hälsa
Anna Jiremark, civilingenjör och miljöutbildare
Hur odlas det goda och näringsrika brödet?
Anders Lunneryd, bonde på Lundens Gård och ordförande i Ekologiska Lantbrukarna
Nordiska superfrön, är det framtidens klimatsmarta och näringsrika mat? Är det verkligen farligt att äta gluten?
Kerstin Fredlund, läkare och medicinedoktor i livsmedelsvetenskap
Samling: Vagnboden
Pris: 550 kr per person/ 350 kr för branschfolk
Information: I priset ingår föreläsning samt brödbuffé bakat på kulturspannmål.
Bokning: kontakt@gunneboslott.se eller 031-334 16 00. För att behålla din plats ska betalning ske senast 14 dagar före tillfället till bankgiro 5092-7441 / Swish 123 520 76 26. Ange ”framtidens mat” som notering. OBS! Om du betalar åt någon annan så ange även deltagarens namn som notering. Avbokning senare än 48 timmar eller utebliven närvaro debiteras med fullt belopp.
Har du några frågor? Hör av dig till: kontakt@gunneboslott.se, tfn: 031 -334 16 00
Foto: Anna K Sjögren