Ekologisk och säsongsbaserad middag

I vår kretsloppsgastronomi arbetar vi med utgångspunkt i vad som växer på Gunnebo. Vår meny är ekologisk och säsongsbaserad. Vi låter grönsakerna vara huvudinslaget medan fisk och kött kompletterar rätterna. Vårt kök och bageri har uppnått KRAV:s högsta certifiering och rekommenderas av White Guide och Västsvensk mersmak.

Middag


Utanför ordinarie öppettider ordnar vi middag, fest och bröllop för sällskap om minst 15 vuxna och max 70 deltagare. Kontakta oss för mer information om aktuell meny.

Kombinera middagen med en egen guide som visar er runt i slottet eller trädgårdarna. Vi har även flera vackra platser på Gunnebo som lämpar sig för välkomstmingel.

Kvällsöppet


Under perioden 23 september-18 november 2017 har vi öppet med middagsservering fredags- och lördagskvällar mot bordsreservation.
Läs mer.
Hösten 2016 fick Gunnebo högsta betyg av Metros matkritiker Carl Reinholdtzon Belfrage: ”Det var länge sedan jag var så imponerad av en middag i Göteborg.Läs hela recensionen här (öppnas i eget fönster).

Lunch


Lunch serveras under hela året, för mer detaljerad information, klicka här.

Få vårt nyhetsbrev