Ekologisk och säsongsbaserad middag

Välkommen att boka middag för ditt sällskap.

I vår kretsloppsgastronomi arbetar vi med utgångspunkt i vad som växer på Gunnebo. Vid dessa middagar serveras en ekologisk och säsongsbaserad meny där vi låter grönsakerna vara huvudinslaget medan fisk och kött kompletterar rätterna. Köket har uppnått KRAV:s högsta certifiering.

Middag


Utanför ordinarie öppettider ordnar vi middag, fest och bröllop för sällskap om minst 15 vuxna. Kontakta oss för mer information om aktuell meny.

Kombinera middagen med en egen guide som visar er runt i slottet eller trädgårdarna. Vi har även flera vackra platser på Gunnebo som lämpar sig för välkomstmingel.

Kvällsöppet


Under perioden 21 april-17 juni har vi öppet med middagsservering fredag- och lördagkvällar mot bordsreservation. Hösten 2016 fick Gunnebo högsta betyg av Metros matkritiker Carl Reinholdtzon Belfrage: ”Det var länge sedan jag var så imponerad av en middag i Göteborg.Läs hela recensionen här (öppnas i eget fönster).

Lunch


Lunch serveras under hela året, för mer detaljerad information, klicka här.

Få vårt nyhetsbrev